Visgilde Bieshof

Van Eesterenplein 96
3315 KT Dordrecht
078-6167711

Hollandse Nieuwe:

Ze zijn er weer! Hollandse nieuwe bij Visgilde Bieshof, altijd heerlijk vers, mooi zilt en romig!

 

Nu per stuk € 2,25 en 5 voor € 10.00

 

Broodje Hollandse nieuwe € 2.75 per stuk

 

Heeft u een feestje of haringparty ,dan maken wij fraai opgemaakte schotels met Hollandse nieuwe. Hierbij kan de haring aan de staart of in stukjes.
Prijzen op aanvraag.

Verse Zeeuwe bodemcultuurmosselen

Ze zijn er weer de Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Onze mosselen zijn ''Zeker Zeeuws'' gecertificeerd dat wil zeggen van mosselzaad tot consumptiemossel opgegroeid in de Oosterschelde.

 

Standaard hebben we de maat ''Super'' en ''Goudmerk.''

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u mosselen heeft, laat het ons tijdig weten

 

Tevens hebben we bijpassende wijnen, kruiden en sauzen.

Zeeuwse oesters

De zeeuwse oesters zijn tijdelijk niet verkrijgbaar in verband met de melkperiode van de oester. De verwachting is dat ze eind augustus weer top zijn qua smaak.

Als alernatief zijn er nu de franse oesters. Standaard hebben wij Speciales Gillardeau in ons assortiment

Welkom op de website van Visgilde Bieshof

Wij zijn als Visgilde Bieshof aangesloten bij de franchise formule van het Visgilde. Jezelf een “Visgilde” mogen noemen betekent dat je staat voor kwaliteit op gebied van vis, kennis hebt over vis en dat je service en hygiëne hoog in het vaandel hebt staan. Regelmatig organiseren wij gezamenlijk een leuke actie. Dit lidmaatschap is niet te koop je moet voldoen aan een reeks van eisen en normen welke het Visgilde heeft vastgelegd in haar Visgilde Formule handboek.

Je moet van vis houden om vis te kunnen verkopen. Daarom hebben wij gekozen voor een speciaalzaak. Wij willen dat onze vis met liefde wordt bereid en genuttigd. Ons assortiment is groots; kant-en-klaar maaltijden voor thuis, verse vis of gewoon even een portie gebakken kibbeling

Ons doel is visbeleving te verkopen, een sfeer en gevoel gecombineerd met smaak en emotie. Wij doen dit als speciaalzaak door u te adviseren bij het samenstellen van een maaltijd of deze maaltijd voor u kant-en-klaar in onze winkel te presenteren. Met extra´s zoals receptkaarten, wijnen, visboeken, viskruiden en visbestek.

Wij heten u graag welkom in onze winkel,
alle medewerkers van Visgilde Bieshof

visschotels-weekactie

Vaste weekacties

Iedere dinsdag, woensdag en donderdag hebben wij speciale aanbiedingen. Benieuwd welke dat zijn? Neem dan een kijkje via onderstaande knop.

VisgildeBieshof-ceesvdwal9

Schalen en salades

Iets te vieren? Bij Visgilde Bieshof vindt u een ruim assortiment aan visschalen en vissalades. Deze kunt u ook bij ons bestellen via onze bestellijst.

Broodjes-assortiment

Belegde broodjes

Wist u dat wij ook een breed aanbod aan heerlijke belegde broodjes hebben? Kies zelf een beleg- en broodsoort en geniet van een smakelijke lunch.

Visgilde Bieshof

Van Eesterenplein 96
3315 KT Dordrecht
078-6167711

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten